La Unió va acollir la primera representació a Catalunya de l’obra 'On vas, Moby Dick?', del Centre de Titelles — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / La Unió va acollir la primera representació a Catalunya de l’obra 'On vas, Moby Dick?', del Centre de Titelles

La Unió va acollir la primera representació a Catalunya de l’obra 'On vas, Moby Dick?', del Centre de Titelles

La Unió es va omplir el passat diumenge per assistir en directe a la nova producció del Centre de Titelles de Lleida, una adaptació lliure de la novel·la Moby Dick, escrita pel nord-americà Herman Melville. L’espectacle s’emmarcava dins la Programació d’Arts Escèniques i Música de La Unió d’Alpicat.

La representació va suposar l’estrena a Catalunya d’una producció que es va poder veure per primer cop en una fira d’arts escèniques a Mallorca, i que ara viatjarà per la resta de Catalunya i també per l’Estat espanyol.

Titulada 'On vas, Moby Dick?', l’obra és unaversió familiar, dirigida i adaptada per Joan-Andreu Vallvé, el protagonista de la qual és un jove que, juntament amb una amiga, reviurà la història de la balena blanca. 

titelles.jpg 

 

  • Compartir