La Unió enceta el 6-O la temporada d’arts escèniques i música amb ‘Hamelí’, de Xip Xap — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / La Unió enceta el 6-O la temporada d’arts escèniques i música amb ‘Hamelí’, de Xip Xap

La Unió enceta el 6-O la temporada d’arts escèniques i música amb ‘Hamelí’, de Xip Xap

El diumenge 6 d'octubre comença la temporada d'arts escèniques i música de La Unió. Ho fa amb una creació lleidatana, 'Hamelí', el nou espectacle de la companyia Xip Xap Teatre.

L’obra es representarà a les 18.00 hores i les entrades les podreu adquirir a la taquilla del teatre el mateix dia de l'espectacle o bé prèviament el dimarts 2 i dimecres 3 al Punt Jove de la Unió, de 17 a 20 h., a un preu de 3€.

Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com ‘Hamelí’, un espectacle basat en el conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible recordar.

‘Hamelí’ explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica; la població es envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser es que no han vingut d’enlloc, i sempre han estat allí?

 xip

  • Compartir