La nova temporada d’Arts Escèniques i Música de La Unió arrenca amb la creació lleidatana ‘Hamelí’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / La nova temporada d’Arts Escèniques i Música de La Unió arrenca amb la creació lleidatana ‘Hamelí’

La nova temporada d’Arts Escèniques i Música de La Unió arrenca amb la creació lleidatana ‘Hamelí’

La Unió va encetar aquest diumenge la nova temporada d’Arts Escèniques i Música amb ‘Hamelí’, de la companyia lleidatana Xip Xap Teatre.

Els assistents van poder veure en primícia aquesta història basada en el conte clàssic, ja que era la primera vegada que es representava a Catalunya, abans de la seva estrena oficial a la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. 

‘Hamelí’ explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la nostra, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica; la població serà envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser és que no han vingut d’enlloc, i sempre han estat allí? Un clàssic que sobreveviu al pas del temps i que continua atraient a tot tipus de públic. 

Per tal de continuar posant en valor les companyies de teatre familiar lleidatanes, el pròxim espectacle que tindrà lloc a La Unió d’Alpicat el diumenge 27 d’octubre, serà l’estrena també, de ‘Polzet’, l’últimia obra de Zum Zum Teatre. 

La programació completa es pot consultar en aquest ENLLAÇ.

xx

  • Compartir