Fel Faixedas, Xevi Verdaguer i Joan Reig, d’Els Pets, van protagonitzar un cap de setmana intens a La Unió — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / Fel Faixedas, Xevi Verdaguer i Joan Reig, d’Els Pets, van protagonitzar un cap de setmana intens a La Unió

Fel Faixedas, Xevi Verdaguer i Joan Reig, d’Els Pets, van protagonitzar un cap de setmana intens a La Unió

La Unió d’Alpicat va viure un cap de setmana força intens, amb tres propostes de pes emmarcades en la Programació d’Arts Escèniques i Música per aquesta temporada.

Va obrir el foc, divendres al vespre, l’actor Fel Faixedas amb ‘El motivador: tu també pots ser feliç!’, una xarrada motivacional en clau d’humor de la mà d’un dels membres fundadors de Teatre de Guerrilla. 

Dissabte va ser el torn per a Xevi Verdaguer, fisioterapeuta i expert en psiconeuroinmunologia (PNI), i conegut per les seves aparicions televisives. Verdaguer va oferir una xarrada ‘Transforma la teva salut’, que és el títol del seu llibre supervendes.

La darrera actuació la va portar el diumenge Joan Reig. El bateria d’Els Pets va dur a La Unió la seva proposta en solitari amb un repertori que va des de Bob Dylan fins a Elvis Presley o Elvis Costello, passant pels mateixos Pets. 

Podeu veure més fotos AQUÍ.

fel

  • Compartir