Els Amics de La Unió esgoten en dos dies les entrades per al primer espectacle amb públic — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / Els Amics de La Unió esgoten en dos dies les entrades per al primer espectacle amb públic

Els Amics de La Unió esgoten en dos dies les entrades per al primer espectacle amb públic

Les entrades per a l’espectacle ‘Cirque déjà vu’, que la companyia La Baldufa oferirà divendres vinent al Parc del Graó, s’han exhaurit en només dos dies gràcies a la demanda dels titulars del carnet Amics de La Unió.

Tot i que les entrades eren gratuïtes, l’aforament era limitat i calia fer reserva a partir d’aquest dilluns, amb la particularitat que els dos primers dies de venda (dilluns i dimarts) estaven reservats per als Amics de La Unió. L’èxit ha estat absolut i aquests ja han esgotat les localitats, de manera que ja no se’n posaran a l’abast del públic en general.

La representació tindrà lloc aquest divendres 19 de juny a les 22.00 hores a Parc del Graó i serà la primera que es fa amb públic a Alpicat des que es va decretar l’estat d’alarma. Se celebrarà, a més, sota les mesures adequades per respectar els protocols i la normativa vigent en matèria d’higiene i seguretat.

  • Compartir