Cap de setmana de luxe els dies 22, 23 i 24 a La Unió amb Fel Faixedas, Xevi Verdaguer i Joan Reig, d’Els Pets — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / Cap de setmana de luxe els dies 22, 23 i 24 a La Unió amb Fel Faixedas, Xevi Verdaguer i Joan Reig, d’Els Pets

Cap de setmana de luxe els dies 22, 23 i 24 a La Unió amb Fel Faixedas, Xevi Verdaguer i Joan Reig, d’Els Pets

La Unió viurà un cap de setmana de veritable luxe els dies Programació d’Arts Escèniques i Música de La Unió d’Alpicat. Serà els dies 22, 23 i 24 d’aquest mes de novembre, amb un trio protagonista format per Fel Faixedas, Xavi Verdaguer i Joan Reig, bateria d’Els Pets.

Obrirà el foc Fel Faixedas el divendres 22 amb ‘El motivador: tu també pots ser feliç!, una xarrada motivacional en clau d’humor que ens arribarà de la mà d’un dels membres fundadors de Teatre de Guerrilla. 

El relleu l’agafarà dissabte 23 Xevi Verdaguer, fisioterapeuta i expert en psiconeuroinmunologia (PNI), i conegut per les seves aparicions televisives. Verdaguer oferirà una xarrada ‘Transforma la teva salut’, que és el títol del seu llibre supervendes.

Aquest cap de setmana rodó acabarà amb música gràcies a Joan Reig, que actuarà a La Unió diumenge 24. El bateria d’Els Pets consolida la seva carrera com a cantant amb un repertori que va des de Bob Dylan fins a Elvis Presley o Elvis Costello, passant pels mateixos Pets. 

1-Motivador.png

2-verdaguer.jpg

3-pets.png

 

  • Compartir