‘La dona del tercer segona’, amb Àurea Márquez, arriba aquest diumenge a La Unió — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / ‘La dona del tercer segona’, amb Àurea Márquez, arriba aquest diumenge a La Unió

‘La dona del tercer segona’, amb Àurea Márquez, arriba aquest diumenge a La Unió

L’espectacle compta amb la col·laboració de la Fundació Alosa i acabarà amb un col·loqui amb la protagonista i l’autor de l’obra.

La programació de tardor de La Unió ofereix aquest diumenge dia 17 a les 18.00 hores la representació de l’obra ‘La dona del tercer segona’, amb Àurea Márquez al capdavant de la companyia Teatre Nu.

En aquesta peça teatral, Àurea Márquez protagonitza la història d’una dona de cinquanta anys, carnissera de professió, que viu amb el seu fill, i avui s’explica davant de la seva comunitat de veïns. Explica un fet relacionat amb les malalties mentals i amb l’estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna, i els demana un favor, un favor incòmode, un favor difícil de concedir.

En aquest espectacle, s’ha col·laborat conjuntament amb la Fundació Alosa, una entitat sense ànim de lucre que dona suport a la capacitat jurídica de persones que pateixen trastorn mental. És per això que a la representació vindran deu persones discapacitades de la fundació, amb les quals, després de l’espectacle, s’intentarà fer un col·loqui amb l’autor de l’obra, Víctor Borràs, i la mateixa Àurea Márquez.

Les entrades estan disponibles a 5€ per als titulars del carnet dels Amics de La Unió i a 8€ per al públic en general.

Més informació i entrades clicant AQUÍ.

La dona del tercer segona.jpg

 

 

 

 

 

  • Compartir