La Festa del Llibre Gegant va complir 18 anys — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Festa del Llibre Gegant va complir 18 anys

La Festa del Llibre Gegant va complir 18 anys

Alpicat va celebrar aquest dissabte la Festa del Llibre Gegant, una diada que enguany va arribar a la majoria d’edat en complir els seus primers 18 anys de vida.

La festa va tenir com a escenari la plaça interior del Casal, un espai on es van anar succeint les activitats. La principal va consistir en les aportacions que un grup de professionals del dibuix van fer i que van servir per il·lustrar els contes dels infants que van participar en la confecció del llibre gegant.

Més tard, tots els nens i nenes van ser obsequiats amb un berenar amb coca i xocolata, i posteriorment van poder gaudir de l’actuació de l’agrupació de vent de l’EMMA (Escola Municipal de Música d’Alpicat). També es va fer una plantada dels gegants d’Alpicat, Manelic i Núria, i una exposició dels llibres gegants d’edicions anteriors, a més de pintar un mural decoratiu.

La Festa del Llibre Gegant està organitzada per l’Ajuntament i la Biblioteca Sant Bartomeu, amb el suport de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Biblioteques Públiques de Catalunya, l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol i l’Escola Municipal de Música d’Alpicat (EMMA).

g4

g5

g6

g7

g0

  • Compartir