La Coral Sant Bartomeu d’Alpicat celebra els seus 25 anys d’història amb un concert i un dinar — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Coral Sant Bartomeu d’Alpicat celebra els seus 25 anys d’història amb un concert i un dinar

La Coral Sant Bartomeu d’Alpicat celebra els seus 25 anys d’història amb un concert i un dinar

La Unió d’Alpicat es va omplir aquest dissabte amb motiu del concert de celebració del 25è aniversari de la creació de la Coral Sant Bartomeu.

Aquesta fita tan assenyalada va comptar amb l’actuació de la coral alpicatina, però també amb la presència de tres cors convidats: la Massa Coral Els Cantaires de Juneda, la Clavellina de Torrefarrera i la Lira de Torres de Segre. Les quatre formacions van fer gaudir tots els assistents en una jornada en què la música va ser la protagonista. Els actes de celebració dels 25 anys de la Coral Sant Bartomeu van continuar el diumenge amb un dinar que es va celebrar al Palau de Margalef al qual va assistir l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart.

Cal recordar que la Coral Sant Bartomeu va ser fundada el 1991 i que en aquests 25 anys d’història ha actuat en escenaris tan significatius como ara el Palau de la Música Catalana, el monestir de Montserrat, la Sagrada Família o la Seu Vella de Lleida, entre d’altres.

Aquestes i altres actuacions han quedat recollides en un llibre que la Coral Sant Bartomeu ha editat per commemorar aquesta fita, una obra que ofereix una completa visió escrita i gràfica de la trajectòria de la formació des dels seus inicis.

coral1

coral2

coral3

  • Compartir