La cinquena Bibliocursa d’Alpicat premia 34 nens i nenes en un edició en què els participants han llegit 544 llibres — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La cinquena Bibliocursa d’Alpicat premia 34 nens i nenes en un edició en què els participants han llegit 544 llibres

La cinquena Bibliocursa d’Alpicat premia 34 nens i nenes en un edició en què els participants han llegit 544 llibres

La Bibliocursa ha premiat aquest dilluns els 34 nens i nenes que han aconseguit completar amb èxit la proposta de la cinquena edició d’aquesta activitat, en un estiu en que els participants han llegit 544 llibres.

Aquest dilluns al vespre, la Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat ha acollit la festa de cloenda de la Bibliocursa, una activitat adreçada a infants de 3r a 6è de Primària que proposava la lectura d'onze llibres i la resolució d'un joc. L’acte va comptar amb la presència de la regidora Teresa Bosch.

Com a balanç global, dels 98 inscrits, han aconseguit finalitzar la Bibliocursa 34 nens i nenes, mentre que 5 s’han quedat a un llibre d’arribar a la meta i 12 nens més han llegit més de 5 llibres. En total s’han llegit 544 llibres, una xifra força important i que deixa ben clar l’èxit d’aquesta iniciativa.

Els infants participants han estat els grans protagonistes d’aquesta festa, que ha inclòs un berenar i el repartiment de premis i obsequis, entre els que hi havia una bicicleta, una cadira d’escriptori, cinc cadenes de música, auriculars, altaveus, entrades de cinema, vals per AlpiPark, vals per a restaurants i perruqueries, caixes i cistelles de fruita, lots de papereria, vals de fotografia, bosses, llibres, etc.

b0

b1

b2

b3

  • Compartir