La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat posa en marxa un nou canal de comunicació amb els usuaris via Whatsapp — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat posa en marxa un nou canal de comunicació amb els usuaris via Whatsapp

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat posa en marxa un nou canal de comunicació amb els usuaris via Whatsapp

La Biblioteca Municipal d’Alpicat manté la seva aposta per arrelar-se en la societat de la informació i la comunicació en la qual estem immersos, i el darrer pas en aquest sentit ha estat la posada en funcionament d’un nou canal de comunicació amb els usuaris via Whatsapp.

Amb aquest nou servei, es busca la immediatesa en la relació amb els usuaris, en una iniciativa que està tenint una molt bona acollida. El número de Whatsapp per enviar suggeriments, peticions, dubtes, fer reserves, demanar pròrrogues,… a la Biblioteca és el 606 12 78 33.

Aquesta estrena del Whatsapp de la Biblioteca Municipal s’emmarca dins la línia d’imatge moderna que s’està aplicant d’un temps ençà. Així, al llarg dels darrers vuit anys, la Biblioteca ha anat incrementat la seva presència a les xarxes socials, primer amb la creació de la pàgina web i de dos blogs mitjançant Blogger (en l’actualitat ja són quatre els blogs que gestiona: col·lecció local, recomanacions de literatura infantil i juvenil i blogs dels clubs de lectura infantil); al 2011 amb el portal de premsa de la plataforma Alfresco, on es bolquen diàriament les notícies i altres informacions referents al municipi i els seus habitants; i al 2012 amb la creació dels perfils de Facebook i Twitter.

bbl

  • Compartir