La Biblioteca posa en marxa els seus clubs de lectura, les activitats Lectures en Veu Alta i L’hora del conte i el Racó dels Pares — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Biblioteca posa en marxa els seus clubs de lectura, les activitats Lectures en Veu Alta i L’hora del conte i el Racó dels Pares

La Biblioteca posa en marxa els seus clubs de lectura, les activitats Lectures en Veu Alta i L’hora del conte i el Racó dels Pares

Aquest octubre, la Biblioteca d’Alpicat ha donat el tret de sortida per participar a les diferents activitats programades per a tots els públics.

Així, han començat els dos club infantils, un de cicle mitjà i un de cicle superior, i també s’ha posat en marxa el club d’adults, coordinat per Andreu Loncà. Tots tres són de periodicitat mensual. La trobada dels clubs infantils es realitza a la Biblioteca de l’escola Doctor Serés de la població.

També s’ha donat continuïtat a l’activitat Lectures en Veu Alta, adreçada a gent gran de tres residències. Per aquestes lectures, el personal es trasllada a cada residència per llegir relats breus durant una hora. La periodicitat d’aquesta activitat és d’un cop per setmana a cadascuna de les residències.

Així mateix, es comença amb el cicle quinzenal de L’hora del conte. La contacontes Anna de Dios explica en cada sessió dos contes. Una de les sessions és especial, ja que és una hora del conte musical. Amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música d’Alpicat, es programa aquesta hora del conte que és acompanyada musicalment per un intèrpret de l’escola. Els nens assistents poden escoltar i veure diferents instruments musicals.

També s’inicia de nou la programació de la temporada 2017-2018 del Racó de Pares. S’inaugura amb una xerrada-col·loqui titulada Els braços que no malcrien, a càrrec de Carme Gabarrell, coautora del llibre del mateix títol. La periodicitat és mensual i es podrà gaudir de diferents tallers com ara el de confecció d’un calendari d’Advent, a càrrec Neus Segura de Scrap House Lleida; manualitats per a la celebració del dia del pare, a càrrec de Mercè Griñó; massatges per a nadons, a càrrec de Salvador Carles, d’Espai Ioga Lleida; taller de ioga i emocions, a càrrec de Míriam Solé, de Milfulles; taller sobre el son dels infants, a càrrec de Núria Roure, de l’Institut del Son; i d’altres iniciatives, com ara conèixer la creació d’un àlbum il·lustrat a càrrec d’Asun Sarrado, d’Editorial Cosquillas, o la xerrada-taller sobre nous aliments o superaliments, a càrrec de Sònia Anadón.

La Biblioteca espera que aquesta varietat de programació vingui de gust als lectors.

b1

b23

b4

  • Compartir