La Biblioteca d’Alpicat lliura els premis del 12è Concurs BiblioPunt de punts de llibre, amb 110 treballs presentats — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Biblioteca d’Alpicat lliura els premis del 12è Concurs BiblioPunt de punts de llibre, amb 110 treballs presentats

La Biblioteca d’Alpicat lliura els premis del 12è Concurs BiblioPunt de punts de llibre, amb 110 treballs presentats

El passat dissabte, emmarcat en la celebració del 27è aniversari de la Biblioteca d’Alpicat, es va dur a terme el lliurament dels premis del 12è Concurs BiblioPunt de punts de llibre, amb un total de 10 premis distribuïts en tres categories infantils, una juvenil i una d’adults. Enguany hi ha hagut molta participació, amb un total de 110 punts presentats.

A la categoria Infantil A, el primer premi ha estat per a Carla Pompido, i el segon per a Oriol Nolla. En Infantil B, primer premi per a Ares Piñol i segon per a Maria Canal; en Infantil C, la guanyadora ha estat Laia Soler, amb Júlia González com a segona classificada; en la categoria Juvenil, primer lloc per a Laura Larios seguida de Carla Lamora; i en la d’Adults, primer premi per a Maria Barriga i segon per a Narcís Cristian.

El jurat va estar format per Marçal Abella, Ernest Casals, Mercè Griñó, Marta Pallarés, José Enrique Ruiz, Neus Segura i la regidora Teresa Bosch.

bp1

bp2

  • Compartir