La Biblioteca acull dilluns 19 la festa de cloenda de la 5a Bibliocursa — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Biblioteca acull dilluns 19 la festa de cloenda de la 5a Bibliocursa

La Biblioteca acull dilluns 19 la festa de cloenda de la 5a Bibliocursa

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat acollirà dilluns vinent a les 7 de la tarda la festa final de la Bibliocursa, una activitat que aquest estiu ha celebrat la seva cinquena edició amb força èxit.

La Bibliocursa proposava, a infants de 3r a 6è de Primària, la lectura d'onze llibres i la resolució d'un joc. Al final, dels 98 inscrits, han aconseguit finalitzar la Bibliocursa 34 nens i nenes, mentre que 5 s’han quedat a un llibre d’arribar a la meta i 12 nens més han llegit més de 5 llibres. En total s’han llegit 544 llibres.

A la festa de cloenda de dilluns vinent hi seran tots els participants, als quals se’ls oferirà un berenar, a més d’assistir al repartiment de premis i obsequis. La Bilbioteca disposa d’un munt de regals per repartir: una bicicleta, una cadira d’escriptori, cinc cadenes de música, auriculars, altaveus, entrades de cinema, vals per AlpiPark, vals per a restaurants i perruqueries, caixes i cistelles de fruita, lots de papereria, vals de fotografia, bosses, llibres, etc.

biblio2

biblio1

  • Compartir