La Bibliocursa d’Alpicat arriba als 50 inscrits en el tercer dia de la posada en marxa de la seva sisena edició — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Bibliocursa d’Alpicat arriba als 50 inscrits en el tercer dia de la posada en marxa de la seva sisena edició

La Bibliocursa d’Alpicat arriba als 50 inscrits en el tercer dia de la posada en marxa de la seva sisena edició

Aquest dilluns es va donar el tret de sortida de la 6a edició de la Bibliocursa que organitza la Biblioteca d’Alpicat, amb molts premis en joc i novetats destacades, com ara el lliurament a tots els participants d’un passaport lector dissenyat per Albert Vidal.

Enguany es compta amb 80 patrocinadors que fan possible aquesta cursa lectora adreçada als nens i nenes de cicle mitjà i superior de Primària i que té com a objectiu incentivar el gust per la lectura i crear l’hàbit lector. Els participants han de llegir un total d’11 llibres d’una selecció adequada a l’edat i resoldre uns mots encreuats sobre llibres i autors. L’activitat es desenvolupa del 19 de juny al 8 de setembre, i el dimecres 20 de setembre se celebrarà a la plaça de la Biblioteca la festa de cloenda, amb un berenar per a tots els participants i famílies i el sorteig de premis.

Per arribar a la meta, els participants hauran de completar el seu passaport lector, que serà segellat a la Biblioteca per cada llibre llegit correctament. Per obtenir el segell de cada lectura, els lectors hauran d’emplenar l’apartat corresponent del passaport i respondre les preguntes que els hi faran les bibliotecàries. El passaport també inclou un rasca-rasca amb un premi sorpresa.

En arribar al cinquè llibre llegit, també obtindran un val per practicar activitats aquàtiques a AlpiPark. Alguns dels premis a sortejar seran: una bicicleta, un patinet, tres cadenes de música, tres drons, tres GoPro, motxilles de campaments, rellotges, entrades de cinema, etc.

bicursa

  • Compartir