La 7a edició de la BiblioCursa es posa en marxa dilluns vinent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La 7a edició de la BiblioCursa es posa en marxa dilluns vinent

La 7a edició de la BiblioCursa es posa en marxa dilluns vinent

Dilluns vinent es donarà el tret de sortida de la 7a BiblioCursa. organitzada per la Biblioteca d’Alpicat. Aquest divendres es presenta a l’escola Dr. Serés el cartell i l’activitat als alumnes de 3r de Primària.

Es tracta d’una activitat estiuenca d’animació a la lectura per a joves lectors de 9 a 12 anys compta amb el patrocini de 80 entitats i comerços. Es desenvolupa durant tot l’estiu, comença el 18 de juny i finalitza el 7 de setembre. Els participants arriben a la meta amb un total d’11 llibres llegits i la resolució d’un qüestionari sobre la biblioteca.

En l’edició anterior, van finalitzar amb èxit la BiblioCursa 60 nens i nenes d’un total de 104 inscrits. Entre els premis que poden obtenir els participants destaquem una bici, una cadira d’escriptori, 5 drons, 5 altaveus sense fils, 5 cadenes musicals, 5 càmeres esportives, entrades de cinema, caixes de fruita, vals per l’òptica, vals de papereria, vals per bars i restaurants, etc.

La festa de cloenda tindrà lloc el 20 de setembre a la plaça de la Biblioteca amb un berenar per a tots els participants, sorteig de regals i lliurament d’obsequis.

 

 

  • Compartir