L’Ajuntament dóna suport a la presentació del vídeoclip de ‘Sóc de l’Oest’, del músic alpicatí Lo Pardal Roquer — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / L’Ajuntament dóna suport a la presentació del vídeoclip de ‘Sóc de l’Oest’, del músic alpicatí Lo Pardal Roquer

L’Ajuntament dóna suport a la presentació del vídeoclip de ‘Sóc de l’Oest’, del músic alpicatí Lo Pardal Roquer

El músic i compositor alpicatí David Esterri ‘Lo Pardal Roquer’, va presentar aquest dilluns a l’Institut d’Estudis Ilerdencs el vÍdeoclip de la seva cançó ‘Sóc de l’Oest’.

L’acte va comptar amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, que d’aquesta manera va voler fer palès el suport de l’Ajuntament a un músic que, amb ‘Sóc de l’Oest’, ha aconseguit crear un himne oficiós de les comarques de Ponent, tal com ha dit en la presentació de l’acte Pep Tort.

David Esterri, conegut artísticament com Lo Pardal Roquer, és un músic, compositor i pedagog lleidatà. La cançó ‘Sóc de l'Oest’ va formar part del segon disc de la col·lecció de Lo Pardal Roquer, publicat al 2007. Des de llavors, i contra tot pronòstic (la cançó era una més del conjunt), tal com ha explicat el mateix autor, s’ha anat fent un lloc entre el poble arribant a esdevenir un autèntic himne de les nostres terres. Ara, David Esterri ha cregut oportú d’adaptar el seu contingut als nous temps i ha decidit dotar-la d’un marc audiovisual que reforci el seu significat i que pugui ajudar a la seva difusió a través de les xarxes socials, demanant la col·laboració oberta a tots aquells ajuntaments i entitats que volguessin mostrar sensibilitat cap a un projecte que ha demostrat sobradament la seva solvència i que ja forma part, d’alguna manera, de la cultura popular.

Podeu veure més imatges de la presentació en aquest ENLLAÇ.

En aquest LINK podreu gaudir del vídeoclip de 'Sóc de l'Oest'.

Fotos: INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS

PARDAL-2

PARDAL-1

  • Compartir