Festuc Teatre fa el ple a La Unió amb ‘Adéu Peter Pan’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Festuc Teatre fa el ple a La Unió amb ‘Adéu Peter Pan’

Festuc Teatre fa el ple a La Unió amb ‘Adéu Peter Pan’

La segona entrega del Cicle de Teatre per a Tots els Públics d’Alpicat va esdevenir tot un èxit aquest diumenge passat a La Unió d’Alpicat.

La sala es va omplir de gom a gom, amb les entrades exhaurides, per veure la segona obra del cicle, ‘Adéu Peter Pan’, a càrrec de Festuc Teatre, que va fer gaudir d’allò més a tots els presents.

Cal recordar que el cicle, que enguany arriba a la seva tercera edició, es va posar en marxa amb la companyia La Baldufa, que va oferir l’obra ‘Safari’. La programació seguirà el 2 de desembre amb El Pol Petit i ‘A l’aventura’, el 13 de gener amb Farrés Brothers i ‘Operació A.V.I.’, i el 3 de febrer amb La Bleda i ‘La superbleda’, per acabar el 17 de març amb Amaga i ‘L’efecte papallona.

Les entrades es posen a la venda a un preu de 3 euros cada dimarts i dimecres de la setmana en què es representa l’espectacle (de 18.00 a 20.00 hores al Punt Jove de la Unió (Carrer Major) i a la taquilla el mateix dia de la funció. En cas que hi hagi alguna promoció pels Amics de La Unió se n’informarà prèviament.

festuc-1

festuc-2

festuc-3

  • Compartir