Festa de cloenda de la sisena edició de la Bibliocursa d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Festa de cloenda de la sisena edició de la Bibliocursa d’Alpicat

Festa de cloenda de la sisena edició de la Bibliocursa d’Alpicat

La Biblioteca d’Alpicat va acollir aquest dimecres la 6a edició de la Bibliocursa, una activitat que organitza durant tot l’estiu i que compta amb nombrosos premis, com ara el lliurament a tots els participants d’un passaport lector dissenyat per Albert Vidal.

Una seixantena de nens i nenes ha aconseguit completar la Bibliocursa en la que ha estat una edició de rècord, amb dades molt engrescadores: dels 104 inscrits, han arribat a la meta 60. Entre tots els participants han llegit 771 llibres. A més, 13 lectors han llegit 5 o més llibres, mentre que 19 lectors han llegit entre 1 i 5 llibres.

En aquesta festa final, es va oferir un berenar per a tots els participants i famílies i es van sortejar diferents obsequis, com ara una bicicleta, un patinet, tres drons, tres microcadenes musicals, tres GoPro, vals de papereria, 20 vals Decathlon i MediaMarkt, 10 motxilles campaments, 10 rellotges esportius, caixes i cistelles de fruita, vals per restaurants, vals per tallers, un val de 50€ per l’òptica, una cadira d’escriptori, vals de perruqueria i altres regals. La festa ha comptat amb la presència de la regidora Teresa Bosch.

Per a l’edició d’aquest estiu, s’ha comptat amb 80 patrocinadors que han fet possible un any més aquesta cursa lectora adreçada als nens i nenes de cicle mitjà i superior de Primària, sempre amb l’objectiu d’incentivar el gust per la lectura i crear l’hàbit lector. Els participants havien de llegir un total d’11 llibres d’una selecció adequada a l’edat i resoldre uns mots encreuats sobre llibres i autors. L’activitat es va iniciar el 19 de juny i va acabar el 8 de setembre.

Per arribar a la meta, els participants havien de completar el seu passaport lector, que era segellat a la Biblioteca per cada llibre llegit correctament. Per obtenir el segell de cada lectura, els lectors havien d’emplenar l’apartat corresponent del passaport i respondre les preguntes que els hi feien les bibliotecàries. El passaport també incloïa un rasca-rasca amb un premi sorpresa. En arribar al cinquè llibre llegit, també obtenien un val per practicar activitats aquàtiques a AlpiPark.

 Bibliocursa

 

 

 

 

  • Compartir