El Mag Lari, plat fort de la programació cultural de La Unió per aquest trimestre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Mag Lari, plat fort de la programació cultural de La Unió per aquest trimestre

El Mag Lari, plat fort de la programació cultural de La Unió per aquest trimestre

L’espectacle del Mag Lari serà un dels plats forts de la programació cultural de La Unió per als mesos d’octubre, novembre i desembre, que ja s’ha donat a conèixer. En aquest espectacle, el Mag Lari combina, com és habitual en ell, la màgia i l’humor. La venda anticipada d’entrades es farà entre els dies 14 i 17 de novembre a La Unió, i la representació es farà el dissabte 19 a les 22.00 hores.

Tornant a la programació, durant el mes d’octubre La Unió té previst acollir el Correllengua (dia 12), la fira Playmobil Alpiclick (15 i 16), el concert de la Coral Sant Bartomeu amb tres corals convidades (23), el Mercat de 2a Mà (23) i el gruix d’actes de la castanyada (31): el maquillatge fantàstic, el Jalogüing Alpicat i el sopar i festa de la castanyada.

De cara al novembre, hi ha programats una sessió de ball (dia 6), el cinema jove ‘Ups! ¿Dónde està Noé?’ (12), l’esmentat espectacle del Mag Lari (19), i l’espectacle de la coral Wimen, oh happy day (25).

Finalment, al novembre s’ha previst una nova sessió de ball (dia 4), el Mercat d’artesania de Mans Unides d’Alpicat (8, 9, 10  11),  el Concert de Nadal amb la Coral Sant Bartomeu (17), els actes de La Marató de TV3 (18), el Concert de Nadal dels alumnes de l’EMMA (20), el ball de Nadal amb Iris Grup (25) i el ball de Cap d’Any amb l’orquestra El Cairo (31).

programació cultural

  • Compartir