El Mag Lari omplirà de màgia i humor La Unió aquest dissabte amb ‘Lari Poppins’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Mag Lari omplirà de màgia i humor La Unió aquest dissabte amb ‘Lari Poppins’

El Mag Lari omplirà de màgia i humor La Unió aquest dissabte amb ‘Lari Poppins’

La màgia i l’humor seran aquest dissabte, dia 19, els grans protagonistes a La Unió d’Alpicat quan, a partir de les 10 de la nit, el Mag Lari ofereixi el seu espectacle ‘Lari Poppins’.

Serà una vetllada amb diversió assegurada de la mà d’un artista que ja és un clàssic en la història de d’il·lusionisme del nostre país. El Mag Lari oferirà un espectacle familiar amb humor i màgia sota el seu particular i inimitable segell. Un espectacle que no té res a veure amb la pel·lícula i que durant una hora llarga omplirà La Unió de màgia visual i participativa.

El preu de les entrades és de 10€ en venda anticipada i de 12€ a taquilla. La venda d'entrades anticipades acaba aquest dijous, dia 17, de 15.00 a 22.00 h, a La Unió (entrada pel carrer Major número 28).

L’Ajuntament d’Alpicat ha fet un sorteig de dos entrades dobles per assistir a aquest espectacle, i els afortunats han estat: Núria M. Torrebella, Oscar Pena Jové, Raquel Murillo Cano, Esther Jove Canales i Araceli Res. Tots ells podran recollir les entrades identificant-se prèviament a la taquilla de La Unió abans de l'inici de l'espectacle.

lari

  • Compartir