El Correllengua 2017 arriba a Alpicat amb una cercavila, animació infantil i un concert de l’acordionista Carles Belda — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Correllengua 2017 arriba a Alpicat amb una cercavila, animació infantil i un concert de l’acordionista Carles Belda

El Correllengua 2017 arriba a Alpicat amb una cercavila, animació infantil i un concert de l’acordionista Carles Belda

Alpicat celebrarà dijous 12 d’octubre, el Correllengua 2017, una jornada que se celebra anualment en els territoris de parla catalana amb l'objectiu de mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne l'ús social i que, en el cas d’Alpicat, comptarà com a acte central amb un concert de l’acordionista Carles Belda.

Les activitats començaran a les 11.30 hores amb la Cercavila de la Cultura Popular, amb sortida i arribada a La Unió. Una hora més tard, hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec de Duet Simpàtic. Ja a la tarda, a les 18.00 hores, es procedirà a la lectura del manifest i s’oferirà un concert de Carles Belda, un acordianista diatònica català que ha format part de grups com ara Blat Segat, Pomada (amb Helena Casas) i Ensaladilla So Insistent. Actualment forma part del grup de música Mesclat, on comparteix escenari amb, entre d'altres, Francesc Ribera Titot (Brams) i Joan Reig (Els Pets). També lidera un grup anomenat El Belda i el Conjunt Badabadoc.

La coordinació de la jornada va a càrrec de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL), Assemblea.cat i els Grallers d’Alpicat, amb el suport de l’Ajuntament.

correbo

  • Compartir