El Consell Comarcal del Segrià convoca el Premi de Fotografia i Premi Jove — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Consell Comarcal del Segrià convoca el Premi de Fotografia i Premi Jove

El Consell Comarcal del Segrià convoca el Premi de Fotografia i Premi Jove

El Consell Comarcal del Segrià ha convocat, a través del Servei Comarcal de Joventut, el 12è Premi de Fotografia 2015 i el 5è Premi Jove del Consell Comarcal “Valors del Segrià”.

S’han establert dues categories: l’absoluta, per aquelles persones que en data 3 de novembre de 2015 tinguin 21 anys o més, i la jove, per persones entre 14 i 20 anys.

En aquesta dotzena edició es volen retratar aquelles qualitats que fan de la comarca del Segrià una terra estimada i valorada per la seva gent, tot allò que ens identifica, genera caràcter i esdevé la nostra identitat. Podran concórrer al premi les fotografies originals que tinguin com a referent els municipis i la gent de la comarca del Segrià. Cada autor podrà presentar entre una i tres fotografies.

Pel que fa als premis, en la categoria absoluta se n’estableixen dos: un primer de 600 € i un segon de 300 €. En la categoria jove hi haurà un primer premi de 200 € i un segon de 100 €. Tots els premis estan subjectes a les retencions fiscals que marca la llei i la termini pel lliurament de fotos acabarà el 3 de novembre de 2015.

Podeu consultar les bases a la imatge adjunta o al següent link: http://www.segria.cat/sites/default/files/premis_cultura/CC%20Segri%C3%A0%20Premi%20Fotografia%202015.pdf.

bases foto

 

  • Compartir