El Club de Lectura de la Biblioteca inicia dijous la seva 8a edició — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Club de Lectura de la Biblioteca inicia dijous la seva 8a edició

El Club de Lectura de la Biblioteca inicia dijous la seva 8a edició

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat posarà en marxa, el dijous vinent dia 29 de setembre, la 8a edició del Club de Lectura.

Aquest club consta de 28 membres que es reuneixen a la Biblioteca un cop al mes per comentar l’obra seleccionada. El coordinador del club és el professor de literatura i crític literari Andreu Loncà, qui fa la tria de lectures i la moderació dels comentaris. Les trobades es fan els darrers dijous de mes, de 21.15 a 23.00 hores, aproximadament.

El club es va iniciar al gener del 2010 i sempre l’han format 28 persones, ja que els lots que es faciliten des de la Central de Préstec consten d’aquest nombre d’exemplars. Hi ha hagut gent que ha hagut d’abandonat el club per no poder compaginar horaris, però sempre han entrat nous membres perquè hi ha llista d’espera. Es tracta d’un grup heterogeni que va dels 40 als 80 anys.

El curs comença sempre al setembre i acaba al maig, i el darrer dia de curs es fa algun acte cultural i un sopar de cloenda. Durant aquest curs està previst llegir obres d’autors com ara Scott Fitzgerald, Sebastià Alzamora, Didierlaurent, Hamid, Morley, Sílvia Soler, Milena Busquets, Irène Némirovski i Blanca Busquets.

club2

club1

  • Compartir