El Cicle de Teatre per a Tots els Públics oferirà sis espectacles d’octubre a març a La Unió — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Cicle de Teatre per a Tots els Públics oferirà sis espectacles d’octubre a març a La Unió

El Cicle de Teatre per a Tots els Públics oferirà sis espectacles d’octubre a març a La Unió

Alpicat ja té a punt la programació per al Cicle de Teatre per a Tots els Públics, que enguany celebrarà la seva tercera edició. Ho farà amb sis espectacles que es podran veure entre octubre i març.

Les obres programades es podran veure a La Unió sempre en diumenge a partir de les 18.00 hores. El cicle es posarà en marxa el 21 d’octubre amb La Baldufa i l’espectacle ‘Safari’. Seguirà el 4 de novembre amb Festuc Teatre i ‘Adéu Peter Pan’, el 2 de desembre amb El Pol Petit i ‘A l’aventura’, el 13 de gener amb Farrés Brothers i ‘Operació A.V.I.’, i el 3 de febrer amb La Bleda i ‘La superbleda’, per acabar el 17 de març amb Amaga i ‘L’efecte papallona.

Les entrades es posaran a la venda a un preu de 3 euros cada dimarts i dimecres de la setmana en que es faci l’espectacle (de 18.00 a 20.00 hores al Punt Jove de la Unió (Carrer Major) i a la taquilla el mateix dia de la funció. En cas que hi hagi alguna promoció pels Amics de La Unió se n’informarà prèviament.

teatre

  • Compartir