El cicle ‘Joc al ninot al territori’ de l’IEI viatja a Alpicat amb el Centre de Titelles de Lleida — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El cicle ‘Joc al ninot al territori’ de l’IEI viatja a Alpicat amb el Centre de Titelles de Lleida

El cicle ‘Joc al ninot al territori’ de l’IEI viatja a Alpicat amb el Centre de Titelles de Lleida

La Sala La Unió va acollir dissabte la representació de l’obra ‘El somni de l’espantaocells’, creada i dirigida per Joan-Andreu Vallvé.

La Sala La Unió d’Alpicat va ser dissabte l’escenari de la representació de l’obra ‘El somni de l’espantaocells’, a càrrec del Centre de Titelles de Lleida. L’espectacle s’ha emmarcat dins el cicle ‘Joc al ninot al territori’ que impulsa l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

En l’obra, la protagonista descobreix un espantaocells abandonat, desmanegat i brut al qual recompon, cuida i se’n fa amic, fins al punt d’ajudar-lo a fer realitat el seu gran somni: volar. Es tracta d’un espectacle entranyable i executat per dues actrius amb titelles i cançons que fa participar al públic.

La peça és una creació de Joan-Andreu Vallvé, que també n’és el director i dissenyador de les titelles i de l’escenografia, mentre que la música és obra de Bernat Vallvé amb arranjaments de Gerard Farré.

titelles

  • Compartir