El Centre de Titelles de Lleida porta aquest dissabte a Alpicat amb ‘El somni de l’espantaocells’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Centre de Titelles de Lleida porta aquest dissabte a Alpicat amb ‘El somni de l’espantaocells’

El Centre de Titelles de Lleida porta aquest dissabte a Alpicat amb ‘El somni de l’espantaocells’

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada cada tarda fins dijous 8 a La Unió (de 16 a 20 h).

La Sala La Unió d’Alpicat acollirà dissabte vinent a les 6 de la tarda la representació de l’obra ‘El somni de l’espantaocells’, a càrrec del Centre de Titelles de Lleida. L’espectacle forma part del cicle ‘Joc al ninot al territori’ que impulsa l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Les entrades, a un preu de 3 euros, es poden adquirir de manera anticipada cada tarda de 16 a 20 hores fins dijous 8 a La Unió.  En l’obra, la protagonista descobreix un espantaocells abandonat, desmanegat i brut al qual recompon, cuida i se’n fa amic, fins al punt d’ajudar-lo a fer realitat el seu gran somni, que no desvetllarem aquí.

La peça és una creació de Joan-Andreu Vallvé, mentre que la música és obra de Bernat Vallvé amb arranjaments de Gerard Farré. El resultat és un espectacle ple d’encant i de música que fa participar al públic.

titelles

  • Compartir