El Carnaval i Víctor Küppers, protagonistes dels actes programats per al mes de febrer a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El Carnaval i Víctor Küppers, protagonistes dels actes programats per al mes de febrer a Alpicat

El Carnaval i Víctor Küppers, protagonistes dels actes programats per al mes de febrer a Alpicat

El Carnaval i la xarrada que oferirà l’escriptor i conferenciant Víctor Küppers seran els punts àlgids de les activitats del mes de febrer a Alpicat, que oferiran un calendari força farcit.

Començant pel Carnaval, els actes començaran dissabte 18 amb la Gran Rua de Carnaval, la clàssica desfilada que inclou el Concurs de Carrosses i Comparses, que enguany arriba a la seva sisena edició. A la nit es farà, a més, un sopar i una festa de disfresses a La Unió.

Una setmana després, el diumenge 26, arribarà la segona entrega d’aquesta festa amb la Cercavila de Carnaval “Qui no vulgui pols que no vagi a l’era”, que acabarà amb l’actuació infantil “Quina ballaruca!”, a càrrec de La Cremallera Teatre.

Pel que fa a la xarrada de Víctor Küppers, es farà a La Unió el divendres dia 24 sota el títol ‘Viure amb entusiasme’. Küppers farà reflexionar sobre la importància de les actituds personals en el dia a dia per tal de desenvolupar el nostre potencial i la necessitat de mantenir l’entusiasme i el somriure en un entorn que no sempre ajuda.

La de Küppers no serà l’única conferència que hi haurà, ja que pel dia 2 està prevista al Casal una altra xerrada-col·loqui sobre educació familiar adreçada a pares i mares a càrrec de Daniel Gabarró, amb el títol ‘Educar per la felicitat’.

A banda d’aquests dos centres d’atenció,  també s’han programat dos hores del conte a la Biblioteca -una d’elles musical-, el ball de Santa Àgueda (dia 5), la xocolatada benèfica  de Mans Unides d’Alpicat (dia 7), l’espectacle infantil ‘Mr. Parfum’, amb Festuc Teatre (dia 12), el Taller d’Apps i Wathsapp (dies 14 i 16) i el taller de Mindfulness Familiar (dia 20).

Podeu consultar la guia completa d’activitats aquí.

febrer

 

 

  • Compartir