El ‘Racó dels Pares!’ de la Biblioteca d’Alpicat presenta la programació per aquest curs, que inclou set activitats — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / El ‘Racó dels Pares!’ de la Biblioteca d’Alpicat presenta la programació per aquest curs, que inclou set activitats

El ‘Racó dels Pares!’ de la Biblioteca d’Alpicat presenta la programació per aquest curs, que inclou set activitats

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat ha presentat la programació per aquest curs del centre d’interès ‘Racó dels Pares!’, que té com a objectiu dinamitzar aquest espai.

La programació inclou un total de set activitats que es desenvoluparan sempre en dilluns (18.30 hores) a la sala infantil de la Biblioteca, des d’aquest mes de novembre fins al maig de l’any vinent. Totes les activitats són gratuïtes, tot i que cal inscripció prèvia. Les activitats són molt variades, amb tallers de tota mena, contacontes, música, ioga, meditació, col·loquis, educació, hàbits i excursionisme, entre d’altres.

La primera d’aquestes jornades se celebrarà el 14 de novembre amb Happy Ioga Familiar, a càrrec de Salvador Carles, professor de ioga i soci fundador d’Espai de Ioga Lleida. Més endavant serà el torn per a Storytime ‘Around the world’, a càrrec de Kids & Us Language School (12 de desembre), Viu la música en família, amb l’Escola Municipal de Música d’Alpicat (23 de gener), Mindfulness familiar, a càrrec de Montse Prats, gerent del centre Aura Lleida (20 de febrer), Tres en ratlla: pares, fills i entorn, a càrrec de M. José Gòdia, psicòloga clínica i escolar (20 de març), i Un, dos, tres creixo en un no-res, amb Anna Cendrós, Esther Viladés i Eloïna Viu, educadores de la Llar d’Infants Municipal l’Estel (3 d’abril). Tancarà aquest cicle Roda, xiruca, motxilla, a càrrec de Xavier Villar, vice-president del Club Excursionista d’Alpicat (15 de maig).

b1

b2

  • Compartir