Dilluns es posen a la venda les entrades per a ‘Tributo a Pepe Rubianes", que es podrà veure a La Unió divendres 11 a partir de les 21.00 hores. — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Dilluns es posen a la venda les entrades per a ‘Tributo a Pepe Rubianes", que es podrà veure a La Unió divendres 11 a partir de les 21.00 hores.

Dilluns es posen a la venda les entrades per a ‘Tributo a Pepe Rubianes", que es podrà veure a La Unió divendres 11 a partir de les 21.00 hores.

Dilluns vinent, dia 7 de maig, es posaran a la venda les entrades per a l’espectacle ‘Tributo a Pepe Rubianes’, que es podrà veure a La Unió el divendres dia 11.

La venda anticipada es farà el dilluns i dimarts, dies 7 i 8, de 16 a 20 hores a La Unió (carrer Major, 24). També hi haurà venda a taquilla el mateix dia, sempre que hi hagi disponibilitat, en tots els casos a un preu de 3 euros.

‘Tributo a Pepe Rubianes’ és una  producció teatral centrada en la recuperació dels monòlegs de Pepe Rubianes, a càrrec de Ferran  Terraza, un  actor  de primera  línia  i sota una direcció teatral molt vinculada a Rubianes. L'actor que assumeix la personalitat de Rubianes fa una imitació exacta de la seva dicció, gesticulació i tics, a més de la seva gràcia natural. "Tributo a Pepe Rubianes"  recupera monòlegs  deis  inicis com  ara ‘Les tapes’,  ‘Nen lleig’, ‘Amor jove’,  etc., i d’altres de la seva última   etapa   com   ‘El   públic’,   a més d’incorporar alguns   textos   inèdits.  

rubianes

  • Compartir