Dafnis Balduz i Carla Barroso omplen de màgia el cicle Singul-Art al Tossal de la Corona d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Dafnis Balduz i Carla Barroso omplen de màgia el cicle Singul-Art al Tossal de la Corona d’Alpicat

Dafnis Balduz i Carla Barroso omplen de màgia el cicle Singul-Art al Tossal de la Corona d’Alpicat

Després de la cita inaugural, celebrada divendres passat a càrrec de Forty Miles a la plaça Bonaventura Verdú, aquest divendres va arribar la segona entrega de Singul-Art, un cicle d’actuacions de diferents gèneres artístics amb propostes de qualitat que es podran veure en espais del municipi.

Els protagonistes van ser Dafnis Balduz i Carla Barroso amb l’espectacle ‘Amics’, en una actuació que va tenir lloc al Tossal de la Corona, on es van aplicar totes les mesures d’higiene i seguretat pertinents.

L’espectacle de Dafnis Balduz i Carla Barroso era el plat fort del cicle. Balduz és un conegut actor català que hem pogut veure recentment en pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’, d’Alejandro Amenábar, ‘Hablar’ o ‘Forasters’ i en sèries com ‘Ventdelplà’, ‘Nit i dia’ o ‘Amar es para siempre’, entre d’altres.

‘Amics’ ofereix poesies i cançons a tot tipus de generacions. Adolescents, mil·lenials, els de la generació ‘naranjito’ i els que van créixer amb la Marisol i els Beatles, reviuran de nou sons coneguts, s’emocionaran amb aquella cançó que perdura en la memòria i gaudiran, en definitiva, d’una bona dosi de sentit de l’humor, de la mà de dos artistes en la trentena que combinen solemnitat i gamberrisme amb molt d’amor.

El cicle continuarà el dia 17 amb Puppae Company, que durà ‘Otto’ a l’església en una doble sessió a les 21.30 i a les 22.30 hores, i es tancarà el dia 24 a les 22.00 hores al Parc del Molí amb The Sullivan’s amb l’espectacle de circ ‘Total Glamour’.

Podeu veure més fotos clicant AQUÍ.

WhatsApp Image 2020-07-10 at 22.49.08 (1).jpeg

  • Compartir