Circ Picat oferirà quatre jornades de programació variada amb 18 representacions de 16 espectacles en 8 espais escènics — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Departaments / Cultura / Circ Picat / Circ Picat oferirà quatre jornades de programació variada amb 18 representacions de 16 espectacles en 8 espais escènics

Circ Picat oferirà quatre jornades de programació variada amb 18 representacions de 16 espectacles en 8 espais escènics

El festival se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol. La gran majoria de propostes seran amb entrada gratuïta i en només 6 d’elles es pagarà una entrada de 3 euros. Les entrades ja estan disponibles a www.alpicat.cat/entrades.

Alpicat serà un any més la capital del circ amb la celebració de la novena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu. El certamen se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol, quatre dies durant els quals oferirà 16 espectacles, dels quals 12 seran gratuïts i la resta amb entrades a 3 euros. Un total de 8 espais escènics acolliran les 18 representacions programades, que abasten totes edats i un ampli ventall de disciplines. 

La novena edició de Circ Picat arriba després de dos anys en què, malgrat que el festival no s’ha aturat, sí que s’ha vist condicionat per la pandèmia. Així, al 2020 es va traslladar al mes de setembre, mentre que l’any passat va tornar a les dates habituals, però encara es va veure marcat per les restriccions sanitàries, un fet que no va impedir que fos tot un èxit.

Enguany, Circ Picat vol tornar amb totes les de la llei per seguir amb la línia ascendent que ha marcat la seva trajectòria des dels inicis. És per això que ha elaborat una programació molt complerta, amb 16 espectacles, dels quals 2 fan una doble representació, per a un total de 18 propostes. Les companyies són majoritàriament catalanes (9), tot i que n’hi ha dos de les Illes Balears i una de Madrid, Suïssa, Itàlia i Finlàndia, a més de la formació musical Ponent Dixie, que és lleidatana.

Els espectacles estan pensats per a totes les edats i contemplen disciplines força variades, com ara trapezi, equilibris, malabars, clown, corda, teatre, música, música amb ampolles, manipulació d’objectes, baldufes, corda fluixa, rolabola, màstil, teatre físic, mim, màgia, teatre de carrer, etc. Un espectacles que es podran gaudir en 8 espais escènics: Pista, La Unió, Carpa, Roure, Parc, Taverna, Cooperativa i Molí.

Entrant més en detall en la programació, l’espectacle inaugural serà ‘Le Bistro’, amb la companyia suïssa E1NZ, que es podrà veure dijous 30 (20.30 h) a l’espai Pista.

Pel divendres 1 s’han programat dos propostes: ‘Memòria sota l’aigua’, amb la companyia L’Avalot (La Unió, 20.00 h), i ‘Lume’, a càrrec de Du’K’To (Pista, 22.30 h).

El dissabte 2 serà el dia amb una agenda més atapeïda, amb 9 espectacles: ‘Aquofonia’, de Pau Elias (Carpa, 12.00 h); ‘Poi’, dels mallorquins D’Es Tro (La Unió, 18.00 h); ‘Bubble Cirkus’, de l’italià Juriy Longhy (Roure, 19.00 h); Just and Ordinary Day, dels finlandesos Lotta & Stinna (Carpa, 20.00 h); ‘White Bottom’, de Ramiro Vergaz (Parc, 20.30 h); ‘Zloty’, de Pau Palaus (Taverna, 21.30 h); ‘Àvol’, dels mallorquins Circ Bover (Pista, 23.00 h); un concert de Ponent Dixie (Taverna, 00.00 h); i ‘MDR-Mort De Riure’, de Los Galindos (Cooperativa, 00.30 h).

Circ Picat acabarà diumenge 3 amb sis espectacles més: ‘Soliloqui’, de Ton Muntané (Carpa, 12,00 h); ‘Poi’, que repeteix a La Unió (18.00 h); ‘Dis-order’, de Pere Hosta (Roure, 19.00 h); ‘Arriba’, de José Luis Redondo (Molí, 20.00 h); ‘Zloty’, que fa doblet a l’espai Taverna (21.30 h); i ‘Suspensión’, dels madrilenys Nueveuno, que tancarà el festival a les 22.30 hores a l’espai Pista.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web clicant AQUÍ o des de l’App de l’Ajuntament i presencialment abans de cada espectacle. Tots els espectacles són amb entrada gratuïta tret de ‘Lume’, els dos passis de ‘Poi’, ‘Àvol’, ‘MDR-Mots De Riure’ i ‘Suspensión’, en què el preu de la localitat és de 3 euros.

Podeu consultar tots els detalls del programa en aquest ENLLAÇ.

Més informació

CIRCPICAT

  • Compartir