Circ Picat reduirà el plàstic i apostarà pels materials biodegradables i compostables — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Circ Picat 2019 / Circ Picat reduirà el plàstic i apostarà pels materials biodegradables i compostables

Circ Picat reduirà el plàstic i apostarà pels materials biodegradables i compostables

El Festival Circ Picat, gràcies a una iniciativa de l’empresa Idea de Patata, farà enguany una decidida aposta per la sostenibilitat i el medi ambient, prescindint del plàstic.

Així, tot el material d'un sol ús (gots, tovallons, coberts) de l’Espai Taverna –gestionat per Idea de Patata–, són de PLA és a dir biodegradables. A més les ampolles d'aigua seran de tetrabrick, amb la qual cosa es podrà reduir el plàstic fins a un 90%.

D’aquesta manera, Circ Picat farà una contribució a una actitud responsable i compromesa amb el medi ambient. És per aquest motiu que s’habilitaran uns contenidors especials.

Aquesta iniciativa s’ha donat a conèixer avui, tot just un dia després del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra cada 5 de juny.

En aquesta mateixa línia, tot i que en un altre vessant, se situa l’Espai Solidari que oferirà Circ Picat enguany, una iniciativa nova i on diverses entitats solidàries de les terres de Ponent mostraran la tasca que estan duent a terme pel que fa a la problemàtica de les migracions forçoses. 

Amb tot plegat, Circ Picat vol expressar la seva vocació per anar una mica més enllà del que és l’espectacle en si mateix, sinó que vol aprofitar el ressò del festival per tal de donar veu i visibilitat a iniciatives que, com les dos referides, ens beneficien a tots.

Cal recordar que Circ Picat està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat. Podeu consultar la programació i tots els detalls al WEB del Festival Circ Picat.

vas

  • Compartir