Circ Picat tanca amb un èxit rotund la seva cinquena edició, la més ambiciosa de les celebrades fins ara, amb ple de públic i entrades exhaurides — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Circ Picat 2018 / Circ Picat tanca amb un èxit rotund la seva cinquena edició, la més ambiciosa de les celebrades fins ara, amb ple de públic i entrades exhaurides

Circ Picat tanca amb un èxit rotund la seva cinquena edició, la més ambiciosa de les celebrades fins ara, amb ple de públic i entrades exhaurides

El certamen, que ja era tot un referent, ha consolidat la seva proposta creixent de dos a tres dies i ampliant el nombre de companyies i d’espais, superant la xifra dels 15.000 espectador de la passada edició.

Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu posa aquest vespre el punt final a la seva edició més ambiciosa i que ha ofert un excel·lent balanç en tots els sentits amb èxit de públic, més espais, entrades exhaurides (tot i que la majoria d’espectacles eren gratuïts i a l’aire lliure)  superant la xifra de 15.000 espectadors de l’any passat.

Han estat tres jornades d’intensa activitat d’un certamen que, malgrat ser ja tot un referent dins el món del circ a nivell estatal, enguany augmentava les seves expectatives en diferents aspectes. D’una banda, s’ampliava de dos a tres dies, des de divendres fins diumenge, i de l’altra, creixia també en nombre de companyies, que se situava en una vintena davant les dotze de l’any passat, i en la quantitat d’espais escènics, que han passat de sis a deu.

En aquesta cinquena edició de Circ Picat, el festival ha mantingut la seva aposta per la qualitat dels espectacles i dels serveis que s’han ofert als visitants, tot plegat com a garantia de que el certamen mantingui uns estàndards que des de l’organització, a càrrec de l’Ajuntament d’Alpicat, es consideren imprescindibles per seguir sent un espai de referència del món del circ.

Pel que fa a la programació, va començar divendres al vespre i va seguir durant tot el dissabte i diumenge en sessions de matí i tarda. Els espectadors han pogut assistir a actuacions més experimentals, com les de l’Escola de Dansa d’Alpicat o de l’Escola de Circ INEF, al costat de companyies professionals tant catalanes com internacionals, sense oblidar tampoc els concerts i els tallers, que com és habitual han tingut també el seu pes.

L’organització també ha mostrat la seva satisfacció per l’operativitat dels deu espais que s’han habilitat, la majoria dels quals eren nous (Escenari Gran, l’espai gastronòmic La Taverna, el Molí, Graó, Fira d’artesania, plaça Maria Rúbies, Pista i l’anomenat Petits, per a menors de 5 anys), que s’han afegit al clàssic de La Unió.

Malgrat aquesta valoració positiva, l’organització ha pres bona nota d’aquells aspectes que poden ajudar a millorar de cara a la sisena edició, en la que ja s’ha començat a treballar.

ct10

  • Compartir