Circ Picat presenta el cartell de la cinquena edició, en què aplegarà una vintena de companyies en 10 espais diferents — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Circ Picat 2018 / Circ Picat presenta el cartell de la cinquena edició, en què aplegarà una vintena de companyies en 10 espais diferents

Circ Picat presenta el cartell de la cinquena edició, en què aplegarà una vintena de companyies en 10 espais diferents

Una vintena de companyies actuaran a la 5a edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu, que se celebrarà a Alpicat del 29 de juny a l’1 de juliol. El certamen ha presentat el seu cartell, obra de Xènia Castro.

La xifra de companyies d’enguany és sensiblement superior a la de l’any passat, en què el festival va aplegar una dotzena de companyies en sis espais diferents, dos d’ells de nova creació. Enguany, les vint companyies que intervindrà en aquesta cinquena edició són tan catalanes com estrangeres, amb la qual cosa el públic podrà gaudir d’espectacles de primer nivell.

Pel que fa als espais, Circ Picat es desenvoluparà en 10 espais, un dels quals serà el clàssic de La Unió i la resta seran espais nous, alguns d’ells itinerant. També cal destacar que durant tot el festival hi haurà un espai per a menors de 5 anys.

Organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat i Circ Picat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Lleida.

cartell circ

  • Compartir