Circ Picat ja té a punt tota la seva programació, en què donarà cabuda a una vintena de companyies — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Circ Picat 2018 / Circ Picat ja té a punt tota la seva programació, en què donarà cabuda a una vintena de companyies

Circ Picat ja té a punt tota la seva programació, en què donarà cabuda a una vintena de companyies

La cinquena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu ja té completament perfilada la seva programació, en què una vintena de companyies pujaran a l’escenari durant els tres dies del certamen, que se celebrarà a Alpicat del 29 de juny a l’1 de juliol.

La programació arrencarà divendres al vespre amb les mostres de l’Escola de Dansa d’Alpicat o de l’Escola de Circ INEF, que donaran pas a la primera actuació, de Moventmentiks, amb ‘Jaque mate’. També hi haurà un concert de Thinki’n Wild i l’espectacle ‘Hats’ de Jam.

Dissabte l’activitat serà pràcticament interrompuda des de les 12 del migdia i fins passada la mitjanit, amb les actuacions de Marcel Gros (amb ‘Minuts’), El pájaro carpintero (‘Sonarium’), L’home dibuixat (‘Screen Man’), Máximo óptimo (‘Mínimo pésimo’), Peus de porc (‘Circuml·loqui’), Shakti Olaizola (‘Baldin bada’), el concert itinerant de Sonsonite, Ytuquepintas (‘Somnis de sorra’) i La Tal (‘Indredible Box’) i  també hi haurà les actuacions de DJ’s, al matí dins el Vermut Cirqué i a la nit amb Ponent Roots. 

Finalment, diumenge, d’11.00 a 22.00 hores, actuaran Sac Espectacles (‘Danscirkant’), Nueveuno (‘Sinergia 3.0’), Centre de Titelles (‘Hathy’), Atirofijo (‘A s’ombra’) i Tout par terre (‘Welcome’), hi haurà els tallers de Xanques del Harri i repetiran El pájaro carpintero i el Vermut Cirqué.

En total, dons, una vintena de companyies, tant catalanes com de la resta de l’Estat espanyol com estrangeres, una xifra sensiblement superior a les dotze de l’any passat, i totes elles amb el denominador comú de la qualitat.

Circ Picat també creix en nombre d’espais, ja que l’any passat el festival es va desenvolupar en sis escenaris diferents, dos d’ells de nova creació. Enguany, aquests espais seran deu en total, un dels quals serà el clàssic de La Unió i la resta seran espais nous, alguns d’ells itinerant. La resta seran l’Escenari Gran, Taverna, Molí, Graó, Fira d’artesania, plaça Maria Rúbies, Pista i l’anomenat Petits, destinat a menors de 5 anys.

Pel que fa a les entrades dels espectacles de pagament, es podran adquirir a l’Ajuntament d’Alpicat durant els dies 25, 26, 27 i 28 de juny, de 9 a 14 hores, a l’oficina d’atenció al públic, al punt d’informació del festival (ubicat a la Fira d’artesania) i a la Sala La Unió.

Circ Picat està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat i Circ Picat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Lleida. El cartell és obra de Xènia Castro i el disseny de la programació de Pere Maria Gilart.

Podeu consultar tots els detalls del festival en aquest ENLLAÇ.

sircol

 

  • Compartir