Tot a punt per a la quarta edició del festival Circ Picat, que se celebrarà aquest cap de setmana a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Circ Picat 2017 / Tot a punt per a la quarta edició del festival Circ Picat, que se celebrarà aquest cap de setmana a Alpicat

Tot a punt per a la quarta edició del festival Circ Picat, que se celebrarà aquest cap de setmana a Alpicat

El certamen, amb tots els espectacles gratuïts, espera repetir l’èxit de l’any passat, en què va aplegar 15.000 visitants.

La quarta edició del festival Circ Picat d’Alpicat ja té a punt tots els detalls per rebre, aquest cap de setmana, una allau de visitants disposats a gaudir dels espectacles programats, tots ells gratuïts, i repetir, d’aquesta manera, l’èxit assolit l’any passat en la tercera entrega, en què la vila va rebre unes 15.000 persones.

Sota l’organització de l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show, com ja és habitual Circ Picat oferirà espectacles familiars, tallers, una fira d’artesania i un espai d’acampada. El festival es presenta com una aposta per promocionar aquesta disciplina artística amb molt poca representació a les Terres de Ponent, i oferirà una dotzena de companyies i sis espais diferents, dos d’ells de nova creació.

Pel que fa a la programació, aquesta arrancarà el dissabte 24 amb els tallers de circ de Improvistos’s, per seguir amb la companyia Cirkonita i ‘Petit efecte’, amb malabars i equilibris, Circ Xic amb ‘Teatre de Funàmbuls’ (malabars, clown i equilibris), Los Barlou amb ‘Set Up’ (clown, malabars i equilibris), But Project amb ‘Collage’ (llit elàstic), El Gran Dimitri (clown), novament Circ Xic i finalment Improvisto’s i un ‘Cabaret’ en què també hi prendran part Claudia, Circ Pistolet, Berta, Circo Afilado i Antonia.

Diumenge serà el torn per a més tallers amb Improvisto’s, novament Circ Xic, més tard Circo La Raspa amb ‘Freak Show’ (contorsionisme i equilibris), Psirc, que exercirà de cap de cartell, amb ‘Acrometria’ (mà a mà, acrobàcia i equilibris), Improvisto’s amb ‘La Cirquestra’ (espectacle itinerant amb música en directe), un altre cop Circ Xic i per acabar Circ Vermut amb ‘Ni cap ni peus’ (màstil xinès, equilibris i roda).

Un menú, doncs, força variat i en el que cal destacar que, tot i que els espectacles seran gratuïts, en aquells que seran d’interior (Circ Xic, Los Barlou i Psirc) caldrà agafar una entrada per accedir als espais, una localitat que es podrà recollir durant els dies del festival al punt d’informació, situat al centre de la fira d’artesania. Es tracta d’una mesura nova d’enguany i que té com a objectiu estalviar cues.

Pel que fa als espais escènics, n’hi haurà dos de nova creació: la carpa del Parc, on estarà instal·lada els dos dies una carpa de la companyia Circ Xic, que oferirà quatre passis durant el festival, i l’anomenat Espai Off, situat al pati del Casal, on es faran actuacions curtes de 15 minuts i s’oferirà una programació pròpia que es podrà adquirir durant el festival, igual que el llibret informatiu dels diferents espectacles. Aquests dos nous espais se sumaran als quatre tradicionals del festival Circ Picat: La Unió, la plaça de la Natura, el pati del Casal, la plaça de l’Església i la plaça de la Biblioteca.

Us podeu descarregar el programa de les actuacions, des d'aquí

 

  • Compartir