El festival Circ Picat estrena logo i ja té cartell per a la quarta edició — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Circ Picat 2017 / El festival Circ Picat estrena logo i ja té cartell per a la quarta edició

El festival Circ Picat estrena logo i ja té cartell per a la quarta edició

El festival Circ Picat ja té cartell per a la seva quarta edició, que se celebrarà els dies 24 i 25 de juny. Aquest cartell serà, juntament amb el nou logotip, la imatge que identificarà un certamen que, en només quatre anys d’història, ja s’ha consolidat com tot un referent del circ a les comarques de Ponent i arreu de Catalunya, i que, com és habitual, tots els espectacles que oferirà seran gratuïts.

En aquesta quarta edició, els espectadors podran gaudir d’un festival que és l’únic d’aquesta natura que se celebra a la província de Lleida i que l’any passat es va consolidar superant àmpliament les expectatives amb la visita d’uns 15.000 espectadors. L’organització anirà un any més a càrrec de l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show.

Com a novetats d’enguany, cal destacar que Circ Picat desenvoluparà sobre diferents espais escènics, dos d’ells de nova creació, que se sumaran als quatre tradicionals (la Sala La Unió, la plaça de l’Oci i la Cultura, la plaça annexa a La Unió i l’Espai Natura). Un d’aquests nous espais serà un espai Off, en el qual els artistes podran inscriure’s fins al proper 31 de maig. L’altre consistirà en una instal·lació d’una carpa ubicada als jardins del Parc del Molí i on es faran diversos passis durant els dos dies de festival.

circ cartell

circ logo

  • Compartir