Carme Gabarrell enceta l’activitat del Racó dels Pares de la Biblioteca d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Carme Gabarrell enceta l’activitat del Racó dels Pares de la Biblioteca d’Alpicat

Carme Gabarrell enceta l’activitat del Racó dels Pares de la Biblioteca d’Alpicat

La Biblioteca d’Alpicat va posar en marxa aquest dilluns una de les activitats que formen el programa d’aquest curs, el Racó dels Pares.

Ho va fer amb una xarrada-col·loqui titulada Els braços que no malcrien, a càrrec de Carme Gabarrell, pediatra AP i coautora del llibre del mateix títol. Gabarrell va parlar de la importància dels mil primers dies en la vida d’un infant.

La periodicitat de les activitats del Racó dels Pares és mensual i els participants podran gaudir de diferents tallers i xerrades, com ara conèixer la creació d’un àlbum il·lustrat a càrrec d’Asun Sarrado, d’Editorial Cosquillas (20 de novembre); la confecció d’un calendari d’Advent, a càrrec Neus Segura de Scrap House Lleida (11 de desembre); taller de ioga i emocions, a càrrec de Míriam Solé, de Milfulles (22 de gener); taller sobre el son dels infants, a càrrec de Núria Roure, de l’Institut del Son (19 de febrer); manualitats per a la celebració del dia del pare, a càrrec de Mercè Griñó, professora del Dr. Serés (12 de març); massatges per a nadons, a càrrec de Salvador Carles, d’Espai Ioga Lleida (16 d’abril); i la xerrada-taller sobre nous aliments o superaliments, a càrrec de Sònia Anadón (21 de maig).

raco1

raco2

raco0

 

  • Compartir