Noves activitats de promoció de la lectura de la Biblioteca, que sortejarà 100 entrades cedides per JCA Cinemes i diferents obsequis de l’Ajuntament — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / Noves activitats de promoció de la lectura de la Biblioteca, que sortejarà 100 entrades cedides per JCA Cinemes i diferents obsequis de l’Ajuntament

Noves activitats de promoció de la lectura de la Biblioteca, que sortejarà 100 entrades cedides per JCA Cinemes i diferents obsequis de l’Ajuntament

La Biblioteca d’Alpicat continua endavant amb una intensa activitat d’animació a la lectura a través d’iniciatives com BiblioCromo, BiblioTram i BiblioChallenge. Aquestes activitats compten amb el suport de l’Ajuntament, que ha donat diferents regals, i també de JCA Cinemes, que ha regalat 100 entrades.

Així, pels petits de casa, hi ha els dos models d’àlbums BiblioCromo. Aquells que completin un àlbum sencer, guanyaran una entrada de cinema i una entrada de teatre.

Per tot Primària, la proposta és el BiblioTram, una targeta de lectura amb 8 viatges. Se sortegen entrades de cinema cada setmana i a finals d'estiu es farà el gran sorteig, amb 3 regals valorats en 100€ cadascun. Es pot completar més d'una targeta al llarg de l'estiu.

La proposta per a joves és el BiblioChallenge, en què s’ha de completar una fitxa amb 11 reptes per aconseguir una entrada de cinema. Es poden completar tantes fitxes com es vulgui.

Per últim, s’ofereix al públic adult un repte de lectura. Entre tots els participants que aconsegueixin completar tot el repte, se sortejarà un lector de llibres electrònics.

D’altra banda, el Llibre Gegant va a molt bon ritme i ja té acabades la meitat de les làmines. Estan col·laborant-hi 39 il·lustradors i les famílies han escrit 57 contes.

També cal destacar que s’han lliurat els premis BiblioPunt i els punts de llibre ja estan editats. S’han donat 11 premis i es van presentar un total de 95 punts.

Biblio-1.jpeg

Biblio-2.jpeg

BiblioChallenge ESTIU 2020.png

BiblioCromo estiu 2020.png

BiblioTram estiu 20.png

  • Compartir