La Biblioteca serà un any més l’eix de la diada de Sant Jordi a Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / La Biblioteca serà un any més l’eix de la diada de Sant Jordi a Alpicat

La Biblioteca serà un any més l’eix de la diada de Sant Jordi a Alpicat

Alpicat viurà amb intensitat la diada de Sant Jordi, una jornada que tindrà el seu centre d’operacions a la Biblioteca Sant Bartomeu, que a més aprofitarà per celebrar el seu 29è aniversari.

A més de la tradicional parada de llibres i roses, que estarà oberta de 10 del matí a 8 del vespre, la jornada inclourà una matinal de contes multilingües per als nens i nenes de la llar d’infants l’Estel i de l’escola Dr. Serés, a càrrec dels joves de l’Institut d’Alpicat. També hi haurà, a les 12.30 hores, actuacions musicals amb l’Alpicoral i el grup Família Rock, de l’Institut, i a les 13.30, tast de plats regionals i del món preparats pels alumnes dels cursos de català impartits per Ramon Mateu.

Ja a la tarda, a les 17.30 hores, es farà el lliurament de premis del 14è Concurs BiblioPunt i del 2n Concurs BiblioTràiler, a més del 3r sorteig del BiblioTram, mentre que a les 18.00 hores, es farà l’hora del conte amb ‘La llegenda de Sant Jordi’ a càrrec de Nopatiskos. Finalment, a les 19.00 hores hi haurà el taller ‘Com es fa un llibre?’, a càrrec de Mosaics Llibres.

j2

j3

  • Compartir