La Biblioteca segueix endavant amb l’activitat de l’àlbum ‘BiblioCromo’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / La Biblioteca segueix endavant amb l’activitat de l’àlbum ‘BiblioCromo’

La Biblioteca segueix endavant amb l’activitat de l’àlbum ‘BiblioCromo’

La Biblioteca d’Alpicat va posar en marxa durant el passat mes de març una nova activitat adreçada a pre-lectors, nens i nenes que cursen P3, P4 i P5. El Guillem ha estat el primer en completar tot l’àlbum i ha guanyat una entrada familiar per a La Unió.

Es tracta de col·leccionar els 54 cromos de l’àlbum ‘BiblioCromo’. Aquest àlbum l’integren en realitat 6: Animalari 1, Animalari 2, Monstràleg, Amics de sempre 1, Amics de sempre 2 i Nous amics. Els pares també tenen el seu apartat amb la lectura de 3 revistes i 3 llibres del Racó de Pares. Des de la Biblioteca es vol que aquesta iniciativa serveixi per arrelar l’hàbit lector des de petits i aconseguir el màxim de famílies lectores al municipi.

Tots els contes per aconseguir els cromos restaran ubicats a la sala infantil en caixes de plàstic amb el cartell de l’àlbum corresponent. Els petits lectors, acompanyats pels pares, s’endinsaran en el món de les històries d’animals, de monstres i bruixes, de personatges clàssics, … i faran un munt d’amics de conte!

Ara que s’apropen les vacances d’estiu, animem els nens i nenes d’Alpicat a venir a buscar el seu àlbum de cromos i l’obrim també als lectors de 1r i 2n, que no poden encara participar en la BiblioCursa. Us recordem que la 8a BiblioCursa ja està en marxa, finalitzant el termini d’inscripcions el 12 de juliol. Aquesta activitat d’animació a la lectura s’adreça a nois i noies de 9 a 12 anys.

bc1

bc2

bc4

 

 

  • Compartir