La Biblioteca prepara la 20a edició de la Festa del Llibre Gegant, que se celebrarà aquest dissabte — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / La Biblioteca prepara la 20a edició de la Festa del Llibre Gegant, que se celebrarà aquest dissabte

La Biblioteca prepara la 20a edició de la Festa del Llibre Gegant, que se celebrarà aquest dissabte

La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat ja té a punt tots els detalls per a la celebració, aquest dissabte 1 de juny a la tarda, de la 20a edició de la Festa del Llibre Gegant.

La cita reunirà a una vintena d’il·lustradors al pati interior del Casal. Es tracta d’una activitat centrada en la il·lustració en viu en làmines de 50x70 dels contes inventats pels nens que hi participen. Aquestes làmines s’enquadernen a posteriori per crear un llibre gegant de contes que resta exposat a la sala infantil de la Biblioteca.

La festa és possible gràcies a la gran participació de les famílies d’Alpicat i pobles veïns, així com d’un bon grapat de voluntaris. Es desenvoluparà de 5 a 9 del vespre en un ambient festiu i on es podrà gaudir de música en directe amb el Quartet de clarinets de l’Orfeó Lleidatà i de tallers de globoflèxia, pintacares i malabars amb el Biel, la Montse i el Harri. També s’oferirà als assistents berenar amb coca i xocolata.

bbl

  • Compartir