La Biblioteca posa en marxa dilluns vinent una nova activitat, l’àlbum ‘BiblioCromo’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / La Biblioteca posa en marxa dilluns vinent una nova activitat, l’àlbum ‘BiblioCromo’

La Biblioteca posa en marxa dilluns vinent una nova activitat, l’àlbum ‘BiblioCromo’

Dilluns vinent, 18 de març, comença una nova activitat a la biblioteca d’Alpicat, en aquesta ocasió adreçada a pre-lectors, nens i nenes que cursen P3, P4 i P5.

Es tracta de col·leccionar els 54 cromos de l’àlbum ‘BiblioCromo’. Aquest àlbum l’integren en realitat 6: Animalari 1, Animalari 2, Monstràleg, Amics de sempre 1, Amics de sempre 2 i Nous amics. Els pares també tenen el seu apartat amb la lectura de 3 revistes i 3 llibres del Racó de Pares. Amb aquesta iniciativa es vol arrelar l’hàbit lector des de petits i aconseguir el màxim de famílies lectores al municipi.

Tots els contes per aconseguir els cromos restaran ubicats a la sala infantil en caixes de plàstic amb el cartell de l’àlbum corresponent. Els petits lectors, acompanyats pels pares, s’endinsaran en el món de les històries d’animals, de monstres i bruixes, de personatges clàssics, i faran un munt d’amics de conte.

cromo

  • Compartir