La Biblioteca ofereix servei de préstec des del 19 de maig — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / La Biblioteca ofereix servei de préstec des del 19 de maig

La Biblioteca ofereix servei de préstec des del 19 de maig

L’activitat es realitza seguint tots els protocols de seguretat i higiene, demanant cita prèvia i mitjançant una taula amb mampara a la porta d’entrada, ja que no és permet l’accés a les instal·lacions. Des que s’ha reiniciat el servei de préstec, s’han atès 125 usuaris.

La Biblioteca d’Alpicat va reobrir les seves portes el passat dimarts 19 de maig i la trobada amb els usuaris està sent molt gratificant.

Tot i que, seguint les directrius del Servei de Biblioteques i els protocols del Departament de Salut, no és permet l’accés a les instal·lacions, els usuaris poden fer ús del servei de préstec contactant a través del correu electrònic i el WhatsApp per realitzar les peticions i reservant cita per venir a recollir els documents sol·licitats: llibres, música, cinema i revistes. S’ha col·locat una taula amb mampara a la porta d’entrada i des d’allí s’atén als usuaris. Les cites es donen cada 10 minuts per evitar contacte entre persones. Els documents en préstec es retornen a la bústia exterior que diàriament es buida per posar en quarantena durant 14 dies els documents.

A més, i encara que les activitats presencials s’han hagut de suspendre, des de la Biblioteca se segueix amb l’animació a la lectura mitjançant els reptes, el BiblioTram i el BiblioCromo, activitats que inclouen totes les edats. Els interessats poden demanar els llibres que els hi resten per completar les fitxes ja començades o poden formalitzar la inscripció si encara no hi estan participant. El BiblioCromo s’adreça als més petits de casa, fins a P5; el BiblioTram és per tota la Primària, i hi ha un repte juvenil i un altre per adults.

L’equipament també posa a disposició de les famílies lectores BiblioMaletes amb llibres infantils sobre temes diversos. Cal destacar que durant aquests dies ja han viatjat cinc maletes cap a la casa de diferents alpicatins i alpicatines. A més, des que s’ha reiniciat el servei de préstec s’han atès 125 usuaris. Cal destacar que, juntament amb la d’Alcarràs, la Biblioteca d’Alpicat ha estat de les primeres en donar el servei de préstec al Segrià. L’horari de la Biblioteca d’Alpicat és de dilluns a divendres de 8:30 a 20:30 hores.

Biblioteca.jpg

  • Compartir