El concurs #coronadibuix rep 107 propostes i la Biblioteca d’Alpicat prepara un Sant Jordi ‘via whatsapp’ — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / El concurs #coronadibuix rep 107 propostes i la Biblioteca d’Alpicat prepara un Sant Jordi ‘via whatsapp’

El concurs #coronadibuix rep 107 propostes i la Biblioteca d’Alpicat prepara un Sant Jordi ‘via whatsapp’

Les iniciatives al voltant del col·leccionisme, dels Jocs en Família i dels viatges també han tingut molt bona acollida.

El concurs #coronadibuix organitzat per la Biblioteca d’Alpicat ha comptat amb una participació força elevada, amb 107 dibuixos al·lusius al tema proposat, el coronavirus, el confinament, la resposta social, la solidaritat, la feina als hospitals, etc.

També cal destacar que, pel que fa a la proposta de donar a conèixer, a través del Facebook, les col·leccions dels alpicatins i alpicatines, ja es porten 34 col·leccions ressenyades, mentre que dels Jocs en Família, també a través del Facebook, ja se n’han penjat 17.

Entre les properes activitats previstes, hi ha la de Sant Jordi, que enguany no es podrà celebrar al carrer, com és habitual. És per això que des de la Biblioteca, i en col·laboració amb l’Institut d’Alpicat, es fa als usuaris la proposta d'enviar al whatsapp de #bibliotecadalpicat (606 127 833) un vídeo que no superi els 2 minuts explicant quins són els llibres més importants de la vida de cadascun. No es tracta, en cap cas, de fer una recomanació, sinó un passeig per la biografia lectora. Les creacions rebudes s’aniran penjant al llarg del dia 23.

Finalment, per al sorteig d’un lot de llibres #rodamonsalpicat hi ha penjades 87 fotos de viatges. A més, ben aviat es farà un nou sorteig amb motiu del 30è aniversari de la Biblioteca.

Captura de pantalla 2020-04-14 a las 12.54.11.png

Cartell Sant Jordi.jpg

  • Compartir