eBiblio, una plataforma per seguir llegint en temps de confinament — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / eBiblio, una plataforma per seguir llegint en temps de confinament

eBiblio, una plataforma per seguir llegint en temps de confinament

Els usuaris de la Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat disposen de la plataforma eBiblio per tal de poder continuar gaudint de la lectura.

Es tracta d’una eina de préstec digital que permet mantenir l’hàbit de la lectura mentre dura el confinament, i que a més permet fer-ho sense sortir de casa i de manera gratuïta per a totes aquelles persones que disposin del carnet d’usuari de la biblioteca pública d’Alpicat.

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. El servei està disponible en aquest LINK . També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.

La plataforma ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques, des d’obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre, fins a obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc..

En aquest ENLLAÇ trobareu més en detall tota la informació sobre què és aquesta plataforma, com accedir-hi i quins usuaris poden fer-ne ús, quins són els seus continguts, etc.

  • Compartir