Biblioteca Sant Bartomeu — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / Biblioteca Sant Bartomeu

Biblioteca Sant Bartomeu

La Biblioteca Sant Bartomeu va inaugurar inicialment la seva secció infantil-juvenil el 23 d'abril de 1990 en l'edifici de l'Ajuntament. Un any després, el 5 de maig de 1991, es va traslladar a les instal•lacions on es troba actualment, posant en funcionament la secció d’adults i diferents serveis. Posteriorment, el 19 de gener de 2003, es va tornar a ampliar, reubicant totes les seves seccions: es va inaugurar la sala de fonoteca i multimèdia i va duplicar el seu espai. L'any 2008 es va remodelar una part important de mobiliari de la sala d'adults i referència. Actualment disposa de 321 m2.

La Biblioteca és municipal, gestionada per l’Ajuntament d’Alpicat, i pertany al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

La Biblioteca Sant Bartomeu té com a objectiu principal facilitar instruments que ajudin a satisfer les necessitats d'informació, educació, cultura i lleure de la comunitat a la qual presta els seus serveis. Vol ser un primer esglaó cap a la sensibilització envers la lectura sense distinció d'edat, sexe o ideologia, i constituir-se en una oferta cultural que canalitzi els interessos locals mitjançant el seus fons bibliogràfics.

Per a més informació podeu consultar el web propi: Biblioteca Sant Bartomeu

  • Compartir