​El col·leccionisme i els jocs en família, noves activitats de la Biblioteca — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / ​El col·leccionisme i els jocs en família, noves activitats de la Biblioteca

​El col·leccionisme i els jocs en família, noves activitats de la Biblioteca

La Biblioteca d’Alpicat manté la seva activitat online, en aquesta ocasió amb el col·leccionisme i els jocs en família com a eixos.

Així, a  través del seu Facebook, la Biblioteca ha engegat una proposta per donar visibilitat al col·leccionisme de la gent d'Alpicat i voltants. Es van publicant entrades de cadascuna de les col·leccions que els seguidors de la Biblioteca els fan arribar via Whatsapp (606 12 78 33), i on només cal explicar breument la col·lecció i adjuntar unes fotos de la col·lecció en qüestió. Clicant AQUÍ podeu donar un cop d'ull a les publicacions que fins ara s’han fet.

D’altra banda, i també a Facebook, la Biblioteca d’Alpicat ha començat els Jocs en família, en els quals el primer que resol cada joc guanya una entrada de cinema. És una activitat relacionada amb el Racó de Pares, amb jocs al voltant dels contes per resoldre en família.

Finalment, des de la Biblioteca també es recorda que fins al 8 d'abril es poden presentar els dibuixos del concurs #coronadibuixalpicat i que els punts de llibre del concurs BiblioPunt es podran portar quan es reobri la Biblioteca. S'intentarà lliurar els premis si és possible per la Festa del Llibre Gegant del 6 de juny. En aquest enllaç podeu consultar les BASES.

 

  • Compartir