Aquest dimecres, festa de cloenda d’una edició de rècord de la Bibliocursa — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Aquest dimecres, festa de cloenda d’una edició de rècord de la Bibliocursa

Aquest dimecres, festa de cloenda d’una edició de rècord de la Bibliocursa

La Biblioteca d’Alpicat acollirà aquest dimecres la festa de cloenda de la 6a edició de la Bibliocursa, en què s’han assolit xifres de rècord.

Entre els premis que se sortejaran hi haurà 1 bici, 1 patinet, 3 drons, 3 microcadenes musicals, 3 GoPro, vals de papereria, 20 vals Decathlon i MediaMarkt, 10 motxilles campaments, 10 rellotges esportius, caixes i cistelles de fruita, vals per restaurants, vals per tallers, 1 val de 50€ per l’òptica, 1 cadira d’escriptori, vals de perruqueria i altres regals.

Enguany la Bibliocursa ha assolit xifres de rècord ja que, dels 104 inscrits, han arribat a la meta 60. Entre tots els participants han llegit 771 llibres. A més, 13 lectors han llegit 5 o més llibres, mentre que 19 lectors han llegit entre 1 i 5 llibres.

Des de l’organització s’ha volgut donar les gràcies als patrocinadors, tant als que aporten diners que permeten la compra d’alguns dels regals com els que col·laboren en espècie i amb material o a les botigues d’alimentació, que col·laboren en el berenar que se servirà en aquesta jornada de cloenda. L’Ajuntament, per exemple, ha comprat diferents regals i vals Decathlon.

cursa

 

  • Compartir